Ultimele Noutăți !

💬 Am intrat pe ultima sută de metri mai e puțin și începem taberele.

Suntem în perioada de achitare a Taxei de Înscriere pentru locurile rezervate, aceasta este ultima confirmare a rezervării locurilor, taxa se poate achita până pe 30 Iunie, în cazul neachitării taxei până la această dată se pot pierde locurile sau veți plăti o penalizare dacă acestea mai vor fi încă disponibile...
Taxa de Înscriere este de 50 Lei / participant înscris și se achită pentru tot grupul împreună, anul acesta se poate achita în următoarele moduri:
1 - Prin Mandat Poștal simplu, de la orice oficiu Poșta Română, pe numele Ulici Dan Vasile, cu adresa Căsuța Poștală nr. 23, Oficiul Poștal Sighetu Marmației, cod 435500, Maramureș
2 - Prin Revolut, @dan4camp, telefon +40742824728
3 - Prin Transfer Bancar în contul: Ulici Dan Vasile
RAIFFEISEN BANK, IBAN : RO19 RZBR 0000 0600 1738 0317
4 - Direct dacă sunteți din apropiere și ne putem întâlni personal
Oricare ar fi modalitatea aleasă nu uitați să lăsați o notiță în care să menționați, pentru tabără și grupul sau perioada...
💰 Mențiuni Speciale!
1. Taxa de Înscriere prin grija lui Dumnezeu și anul acesta este una destul de mică dacă calculăm tot buget de organizare al unei tabere, sau dacă comparăm cu costul altor tabere de același gen.
2. Banii strânși din această taxă sunt considerați automat donație la bugetul de organizare al taberei, pe lângă această taxă oricine dorește poate să susțină tabăra în mod voluntar.
3. Susținerea poate să fie individuală sau ca biserică, astfel puteți contribui la bugetul de organizare al taberei și la îmbunătățirea condițiilor din tabără. Se pot face donații în bani, alimente sau alte bunuri utile în tabără.
4. În cazul în care tabăra se suspendă sau apar alte probleme care țin de organizator și din cauza cărora nu se mai poate ține, taxa de înscriere se returnează.
5. Dacă apar anumite probleme ce țin de participant sau grup și acesta sau aceștia nu mai pot participa la tabără, taxa nu se mai returnează ci intră ca donație în bugetul taberei.

Câteva Reguli Speciale pentru Situații Speciale
😌(pandemie Covid19)
Suntem gata să vă prezentăm câteva din regulile speciale ce se impun în această perioadă de pandemie, desigur ele mai pot să sufere modificări iar dacă aveți anumite propuneri sau sugestii vă rugăm să ni le comunicați.
Important de citit cu mare atenție.
1. Înainte de venirea în tabără este necesară verificarea temeinică a tuturor participanților pentru orice fel de simptome de boală cum ar fi: tuse, febră, strănut, etc. Participanții care au simptome nu pot veni la tabără
2. Participanți care au venit din străinătate sau care au avut persoane bolnave în familie cu 15 zile înainte de venirea în tabără nu vor putea veni la tabără.
*Liderul Însoțitor și Biserica sunt responsabili în cazul în care nu vor respecta cele cerute de organizatori.
3. Adeverința Medicală și Formularul Individual Special sunt obligatorii pentru toți participanții.
4. La sosirea în tabără este posibilă efectuarea unui triaj epidemiologic.
5. Uneori se poate cere păstrarea unei distanțe necesare pentru prevenirea îmbolnăvirii.
6. Purtarea măști dacă este cazul sau atunci când avem program în spațiile închise.
7. Igiena și Spălatul cu săpun pe mâini cât mai des sunt imperative.
8. Pentru a preveni îmbolnăvirea participanților, toți părinții, prietenii sau rudele din apropierea taberei și nu numai, nu vor putea să vină să-și viziteze copii pe toată durata taberei, sperăm că înțelegeți că încercăm să evităm cât de mult posibil contactul cu exteriorul .
9. Participarea la tabără în această perioadă este o opțiune strict personală, alegeți conștient!
10. Organizatorul nu își asumă responsabilitatea pentru situațiile neplăcute care pot să apară datorită nerespectării regulilor, recomandărilor sau condițiilor celor cerute de noi.
Vă îndemnăm să ne susțineți în rugăciune știind că cel mai bine ne păzește Dumnezeu. dar vă rugăm și să respectați aceste cerințe minime propuse de noi fiind conștienți că e un mare har să putem avea tabere având în vedere situația din ultima perioadă.

Rezumat Noutăți!
1. Am prelungit perioada de plată a taxei de Înscriere.
2. Am publicat Regulament Special pentru Situații Speciale.
3. Vom prezenta Formularul Special Individual. - Săptămâna viitoare.
4. Vom posta Regulamentul și Tabelul de Înscriere. - Săptămâna viitoare.

Continuați să stați aproape pentru ultimele noutăți. Revenim Curând.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează!! Exprim-o civilizat.